Over ons.

Van harte welkom op 123baby-advies.nl. Dit is de website van ouders voor ouders. Alle teamleden die aan deze website meewerken, zijn namelijk trotse ouder van één of meerdere kinderen. Doordat al onze teamleden zelf veel ervaring met teamleden hebben, zijn wij in staat om op jou op de best mogelijke advies te voorzien.

Deze hele website hebben wij opgebouwd aan de hand van een paar kernwaarden:

  • Eerlijk en onafhankelijk. Ons team van specialisten werkt 100% onafhankelijk. Doordat wij niet aan merken of fabrikanten gebonden zijn, voorzien wij je alleen van 100% eerlijk advies. Dit doen we graag, aangezien we op het internet veel misinformatie tegengekomen zijn.
  • Passie en plezier. Wij werken dagelijks vol met passie aan deze website. Dit is te danken aan onze voorliefde voor kinderen, maar ook aan het feit dat wij weten wat het belang van de juiste babyproducten is. Overigens beleven wij ook nog veel plezier aan deze website. Wij vinden het bijvoorbeeld erg leuk om allerlei producten aan een keuring te onderwerpen.

Onze medewerkers.

Aan deze website werken meerdere specialisten. Elke specialist heeft hierbij een bepaald specialisme, waardoor wij je over alle mogelijke babyproducten kunnen informeren en adviseren. Daarbij geven wij je alleen het beste advies. Als wij je een bepaald product adviseren, is dit een product dat wij voor ons eigen kind ook zouden kopen. Daar kun je simpelweg volledig op vertrouwen.

Met 123baby-advies.nl proberen wij om zoveel mogelijk ouders te helpen. Dit doen we enerzijds door veel informatie voor te schotelen en anderzijds door alleen maar de beste adviezen te voorzien. Bekijk onze website op je gemakje en schaf eventueel één van de beste babyproducten direct aan. Elk product dat wij aanraden, raden wij om een specifieke reden aan. Neem daarvoor de review op je gemakje door.