De top 10 beste slaaptrainer van 2024

Beste slaaptrainer 2024: Onze top 10 beste slaaptrainer

20 jan. 2023

Als trotse ouder wil je uiteraard alleen het beste voor je kind. Dit betekent onder meer dat je in een nieuwe slaaptrainer moet investeren. Maar, wat is nou de beste slaaptrainer voor jouw kind? Het antwoord op die vraag ga je in dit artikel vinden.

Dat is te danken aan het onderzoek dat wij verricht hebben. Bij dit onderzoek zijn wij op zoek gegaan naar de 10 beste slaaptrainer. Alle bevindingen die wij hierbij opgedaan hebben, delen wij met je in dit artikel. Daarnaast voorzien we je nog van enkele handige tips. Door deze tips in acht te nemen, ben je in staat om de beste slaaptrainer voor jou en je kind uit te kiezen. Neem dit artikel op je gemakje door en maak direct kennis met de best geteste slaaptrainer.

De 5 beste slaaptrainer uitgelicht

Wil je als ouder een nieuwe slaaptrainer voor je baby kopen? Dan is het vooral van belang dat je heel kritisch bent. Aangezien je baby je meest kostbare bezit is, is het zaak om alleen in de beste babyproducten te investeren. Daar helpen wij je graag een handje bij. Wij hebben namelijk de 5 beste slaaptrainer voor je samengesteld. Als je voor één van deze 5 varianten kiest, doe je volgens ons een meer dan prima aankoop. Dit zijn niet zonder reden de 5 best geteste slaaptrainer.

Laatste update: 4 aug. 2023

1. MOONIE'S® Wiggles de slaaptrainer Slaaptrainer kinderen Slaapwekker Kinderwekker Nachtlampje.

MOONIE'S® Wiggles de slaaptrainer is speciaal ontworpen om kinderen te helpen het ritme van dag en nacht te leren. Met deze schattige pinguin kunnen ouders hun kinderen een goede nachtrust bieden. Wiggles is een slaaptrainer, kinderwekker en nachtlampje in één. Dankzij zijn schattige, felgekleurde design en zijn knuffelbare, zachte stof voelt Wiggles als een vertrouwd gezelschap. Wanneer het tijd is om op te staan, wordt je kindje wakker gemaakt door een vrolijke melodie. Zo leert je kindje dat het tijd is om de dag te beginnen. In de nacht kan de Wiggles als een nachtlampje fungeren. De warm, gele gloed die uitstraalt vanaf de slaaptrainer geeft je kindje een gevoel van veiligheid. Deze gele gloed verandert ook in verschillende kleuren, afhankelijk van de stemming van je kindje.

2. KidsPlayz Beertje Slaaptrainer Wekker Nachtlampje Kinderwekker en Multicolor Oplaadbaar Alarm Clock Eco Modus.

De KidsPlayz Slaaptrainer Beertje is een multifunctionele wekker en nachtlampje. Het is geschikt voor kinderen van 3 jaar en ouder. Het beertje heeft een kleurrijke, vrolijke huid die jonge kinderen aanspreekt. In de nacht fungeert het beertje als nachtlampje met een zacht, warm wit licht dat de kamer verlicht. Het beertje is ook uitgerust met een wekkerfunctie. De wekker kan ingesteld worden op verschillende tijden en geluiden, waaronder een vogelgezang. Zodra het tijd is om op te staan, gaat het beertje knipperen met meerdere kleuren. De Eco-modus helpt u bij het besparen van stroom, waardoor de wekker makkelijk op te laden is via de USB-poort, zelfs als de stroom uitvalt. Met de KidsPlayz Slaaptrainer Beertje maakt u het opstaan 's ochtends leuk voor uw kind. Het beertje helpt kinderen te leren wanneer het tijd is om op te staan, terwijl het de kamer 's nachts verlicht met een zacht, warm wit licht. Bovendien is het beertje ook uitgerust met een wekkerfunctie en een Eco-modus voor eenvoudige oplaadmogelijkheden.

3. Sleepyy Slaaptrainer voor kinderen Kinderwekker met Nachtlamp en Wekker - Konijn.

Met de Sleepyy Slaaptrainer voor kinderen - Konijn kunnen kinderen vanaf 3 jaar zelf bepalen hoe laat zij uit bed willen komen. De slaaptrainer heeft namelijk een handige timer die je kinderen kunnen instellen voor de gewenste tijd om op te staan. Verder heeft de slaaptrainer ook een nachtlamp, waardoor kinderen 's nachts gerust naar het toilet kunnen gaan zonder dat ze in het donker hoeven te zoeken. De Sleepyy Slaaptrainer voor kinderen - Konijn is ook uitgerust met een kleurrijke wekker, die de tijd weergeeft in de vorm van een konijn. Daarnaast heeft de slaaptrainer ook een lichtgevende vacht, waardoor de slaapkamer van jouw kinderen 's nachts zacht zal worden verlicht. Zo zal het slapen voor jouw kinderen nog gezelliger worden. De Sleepyy Slaaptrainer voor kinderen - Konijn is een leuk en functioneel cadeau waarmee je kinderen leren om zelf een goed slaapritme te ontwikkelen. Met deze slaaptrainer begeleid je je kinderen bij het uitstellen van hun bedtijd en help je hen om de volgende ochtend vrolijk en uitgerust op te staan.

4. Luvion Pinguïn Slaaptrainer Kinderwekker Met nachtlamp functie en wekker timer.

De Luvion Pinguïn Slaaptrainer is perfect voor het leren van tijdsbesef. Deze kleurrijke kinderwekker heeft een nachtlamp en wekker timer functie die je kind helpt bij het leren van de juiste slaap- en wakker tijden. Het is een leuke, interactieve manier om je kindje te helpen in de wereld van het klok kijken. De timer functie helpt je kindje met het ontwikkelen van de juiste slaap ritmes en zorgt ervoor dat de wekker niet te vroeg gaat. Daarnaast heeft de slaaptrainer ook een handige nachtlamp functie waarmee je je kindje nog steeds in het donker kunt laten slapen. De Luvion Pinguïn Slaaptrainer is een leuke en interactieve manier om je kindje op te voeden. Het is een goed alternatief voor het gebruik van slaappillen en andere medicatie. Deze slaaptrainer is gemaakt van duurzaam materiaal en is gemakkelijk te bedienen. Het is een perfecte manier om je kindje de juiste slaapgewoonten aan te leren en te helpen met het leren van tijdsbesef.

5. Zazu Sam Slaaptrainer Met nachtlamp functie en slaaptimers.

Met de Zazu Sam Sleeper kan je deze wensen waarmaken. Deze slaaptrainer is speciaal ontwikkeld voor kinderen van 3 tot 8 jaar oud en biedt een betrouwbare oplossing om je kinderen op een leuke en educatieve manier te leren om langer te slapen. Met de Zazu Sam Sleep Trainer heeft u een eenvoudig te bedienen en intuitief apparaat waarmee uw kinderen kunnen leren om op hun eigen te kunnen slapen en ook wat betreft hun slaappatroon de regie te nemen. Het apparaat heeft een nachtlamp functie die hun kamers verlicht, zodat ze ’s avonds zelfstandig naar bed kunnen gaan. Ook heeft het een slaaptimer die ervoor zorgt dat uw kinderen op het juiste moment wakker worden. Zazu Sam Sleep Trainer is het ideale hulpmiddel om je kinderen leren om langer te slapen. Het apparaat is voorzien van een unieke slaapcoach, die je kinderen helpt om hun slaapritme te begrijpen en om langer te slapen zonder dat ze zich vervelen. Het slaapcoachsysteem biedt een comfortabele manier voor je kind om zelfstandig het slaapritme te beheersen. Bovendien heeft het apparaat een ingebouwde slaapliedjesfunctie, zodat je kinderen zich kunnen ontspannen voor het slapengaan.

Nog eens 5 goede slaaptrainer

Heb je de perfecte slaaptrainer nog niet gevonden? Dat is goed mogelijk. Het aanbod van slaaptrainer is nogal divers, waardoor je uit meerdere varianten kunt kiezen. Het kan daarom geen kwaad om ook eens naar onderstaande 5 slaaptrainer te kijken. Deze varianten zijn ook goed uit ons onderzoek naar voren gekomen en sluiten mogelijk nog beter op je wensen aan.

6. Slaaptrainer Kinderwekker Slaapwekker Oplaadbaar Nachtlampje Kinderen Slaaptrainer Schaap Kinderen Met Dimfunctie Daily.

Herken je het? Je kinderen hebben moeite om op tijd uit bed te komen en gaan veel te vroeg je slaapkamer binnen. Een kinderwekker zoals de Daily Logix slaaptrainer is de perfecte oplossing voor dit probleem. Met deze slaapwekker kan je je kinderen leren op welk tijdstip zij de kamer mogen binnenstormen. De Daily Logix slaaptrainer is een slaaptrainer, nachtlampje en wekker in één. Het schaapje geeft een gezellige lichtgloed die het kind helpt om in slaap te vallen. Dankzij de dimfunctie bepaal je zelf hoe fel het licht is. Ook de wekker kan je naar eigen wens instellen. Bovendien is het apparaat oplaadbaar, zodat je geen batterijen hoeft te vervangen. De Daily Logix slaaptrainer is daarmee een duurzame oplossing voor een goed slaapritme voor je kinderen.

7. Vivex Slaaptrainer Kinderwekker Nachtlampje Slaaptrainer voor kinderen Slaapwekker Gratis adapter Penny de Pinguïn.

De Vivex Slaaptrainer Kinderwekker Nachtlampje Slaaptrainer voor kinderen Slaapwekker Gratis adapter Penny de Pinguïn is de perfecte oplossing voor het aanleren van een goed slaapritme! Met deze slaaptrainer kan je kind zelfstandig ontdekken wanneer het tijd is om op te staan. Penny de Pinguïn heeft een slaapwekker die wordt geactiveerd als de ingestelde tijd is aangebroken. De kinderen krijgen een lichtgevende kleur die hen helpt bij het aanleren van een goed slaapritme. De slaaptrainer is voorzien van een gratis adapter waarmee je het kinderlampje gemakkelijk kunt aansluiten op het stopcontact. Dankzij de heldere, warme kleuren en de verlichting die afneemt als het tijd is om op te staan, wordt het kind steeds beter in het onthouden van de tijd waarop het moet opstaan. De slaaptrainer is ook voorzien van een aantal leuke geluiden die het kind helpen om deze dagelijkse routine te volgen.

8. Zazu Sam Slaaptrainer Met nachtlamp functie en slaaptimers Lime.

Met de Zazu Sam Slaaptrainer kan dit allemaal. Deze vrolijke slaaptrainer verandert als magie om uw kinderen te helpen om een betere slaapcyclus te krijgen. Het heeft een aantal handige functies. De Sam slaaptrainer heeft een nachtlamp functie die je kinderen helpt om in slaap te vallen en ’s nachts rustig te blijven. Het komt met verschillende kleurrijke slaaptimer opties, waaronder groen, geel en blauw. De slaaptimer helpt je kinderen om ontspannen te blijven in bed, waardoor ze makkelijker in slaap vallen. Daarnaast heeft de Sam slaaptrainer een aantal leuke verhaaltjes en muziek om je kinderen te helpen om zich te ontspannen. Zo zullen ze gemakkelijker in slaap vallen en ’s ochtends langer doorslapen. Met de Zazu Sam Slaaptrainer zet je eenvoudig een ritme voor je kinderen dat bijdraagt aan een gezond slaapritme. Je kinderen zullen meer energie hebben door de betere nachtrust. En jij krijgt de rust die je nodig hebt. Met de Zazu Sam Slaaptrainer kan je kinderen een betere slaapcyclus krijgen. Het heeft een nachtlamp functie en verschillende slaaptimer opties. Daarnaast heeft het leuke verhaaltjes en muziek om je kinderen te helpen zich te ontspannen en gemakkelijker in slaap te vallen. Zodat je kinderen meer energie hebben door de betere nachtrust en jij de rust krijgt dieje.

9. Vroege Vogeltjes Slaaptrainer Konijn Slaapwekker Wekker en Nachtlampje Kinderen.

Met de Vroege Vogeltjes Slaaptrainer Konijn Slaapwekker Wekker en Nachtlampje is het mogelijk om je kind te helpen bij het opbouwen van een gezonde slaapritme. Deze multifunctionele slaaptrainer heeft verschillende functies die zullen bijdragen aan een goede slaapomgeving voor je kind. Het konijn-design maakt de slaaptrainer leuk voor kinderen en de nachtlampje-functie zorgt voor een aangename verlichting in de kinderkamer. Het is ook mogelijk om de slaaptrainer in te stellen om op een bepaald tijdstip te wekken, en de slaapwekker schakelt dan automatisch het nachtlampje in. Zo wordt je kind op een natuurlijke manier wakker in plaats van een schokkende wekker. Verder heeft de slaaptrainer een timer-functie zodat je kind zich kan instellen om op een bepaald tijdstip naar bed te gaan. Als de timer is ingesteld, zal de slaaptrainer een rustgevend slaapliedje laten horen dat je kind helpt om rustig te worden. De timer is tevens instelbaar in tijd en volume. Kortom, de Vroege Vogeltjes Slaaptrainer Konijn Slaapwekker Wekker en Nachtlampje is een goede oplossing om je kind te helpen bij het opbouwen van een gezonde slaapritme. Het konijn-design maakt de slaaptrainer leuk voor kinderen en de verschillende functies helpen bij het creëren van een rust.

10. Zazu Sam Slaaptrainer Schaap Kinderwekker ZA-SAM-8.

Met de Zazu Sam Slaaptrainer Schaap Kinderwekker ZA-SAM-8 kunnen kinderen op de juiste momenten uit bed komen. Dit hulpmiddel heeft een gezellige, schattige uitstraling waardoor het een vriendelijke aanwezigheid is in de kinderkamer. De Zazu Sam Slaaptrainer Schaap Kinderwekker heeft een verlichting die in verschillende kleuren kan oplichten om het moment van opstaan aan te kondigen. Ook heeft het speelse melodietjes en geluiden om het wakker worden leuker te maken. Het schattige design maakt het een leuk speelgoed en accessoire voor kinderkamers. De schaapvormige wekker is gemaakt van stevig materiaal en kan worden gebruikt als een knuffel. De Zazu Sam Slaaptrainer Schaap Kinderwekker is een geweldige toevoeging aan elk kinderkamer. Het helpt kinderen om hun slaapritme te verbeteren, het is een leuk speelgoed en het is een schattig decoratie-element.

Inhoudsopgave

Veelgestelde vragen over slaaptrainer

Dit hebben wij aan de hand van ons eigen onderzoek gedaan. We zijn op zoek gegaan naar de beste slaaptrainer van dit moment, waarbij wij elke variant langs een strenge meetlat hebben gelegd. Uiteindelijk zijn wij hierdoor in staat geweest om alleen de beste varianten aan te wijzen.

Ja, deze slaaptrainer review is 100% betrouwbaar. Dit komt onder meer doordat wij het onderzoek volledig zelf uitgevoerd hebben. Ook komt dit doordat wij 100% onafhankelijk werken. Wij werken niet met merken of fabrikanten samen, waardoor wij uitsluitend voor de 10 beste slaaptrainer zijn gegaan. Zonder rekening houdend met het merk dus.

Charlotte

Jaren geleden werd ik moeder van ons eerste kind. Tot dat moment had ik uiteraard geen idee wat ik ervan kon verwachten, maar het heeft mijn leven absoluut verrijkt. Wel ben ik er achter gekomen dat het ontzettend belangrijk is om in de juiste babyproducten te investeren. Met 123baby-advies.nl doe ik er dan ook alles aan om alle kersverse/toekomstige ouders op de juiste manier te adviseren. Dit doe ik samen met nog een paar specialisten.

Meer vergelijkingen

Charlotte | 23 April 2023

Ons laatste woord over slaaptrainer

Het is duidelijk dat je uit deze top 10 slaaptrainers genoeg keuze hebt. Als je het product vind dat het best bij je kind past, dan kun je gegarandeerd zijn van een goede nacht slaap. Laat je kindje het product uitproberen en zie hoe het reageert. Het is de perfecte manier om te zien of het product en de slaaptrainer echt een goede match zijn. We hopen dat je je keuze hebt kunnen maken uit deze top 10 producten, of dat je misschien zelfs een beter alternatief hebt gevonden. Als je nog vragen hebt, of als je hulp nodig hebt bij het maken van een keuze, neem dan gerust contact met ons op! We helpen je graag verder bij het vinden van de perfecte slaaptrainer voor je kind.

Tips voor het uitkiezen van de beste slaaptrainer

Het uitkiezen van een nieuwe slaaptrainer voor je baby is niet simpel. Dit komt omdat je de aankoop niet dagelijks doet, doordat het aanbod divers is en doordat de verschillen tussen slaaptrainer soms erg klein zijn. Om alsnog tot de beste koop te komen, raden wij je aan om deze tips even goed op te volgen:

Doe navraag bij ouders in je omgeving voor de slaaptrainer

Heb je bijvoorbeeld vrienden die ook ouder zijn geworden? Doe dan eens navraag bij hen. Vraag bijvoorbeeld wat zij erg fijn vinden aan de slaaptrainer die zij gebruiken. Dit kun je vertalen naar bovenstaande varianten, waardoor je tussen deze varianten makkelijker de juiste keuze kunt maken.

Kijk goed naar bovenstaande 10 varianten

Wij raden je aan om even goed naar de samenstelling en eigenschappen van 10 bovenstaande varianten te kijken. Op basis daarvan kun je beter de vergelijking maken.

Durf te investeren voor de slaaptrainer

Voor de beste slaaptrainer betaal je nu eenmaal meer geld dan voor een matige slaaptrainer. Alleen al om deze reden is het aan te raden om te durven investeren in de beste variant. Je kind is onbetaalbaar, dus bespaar zeker niet onnodig.

Houd rekening met je wensen voor de slaaptrainer

Tot slot heb je ook nog met je eigen wensen te maken. Bepaal waar je veel waarde aan hecht en wat je fijn vindt/lijkt. Hierbij kun je uiteraard ook nog met een schuin oog naar de wensen/voorkeuren van je kind kijken.