De top 10 beste babyfoon van 2024

Beste babyfoon 2024: Onze top 10 beste babyfoon

20 jan. 2023

Als trotse ouder wil je uiteraard alleen het beste voor je kind. Dit betekent onder meer dat je in een nieuwe babyfoon moet investeren. Maar, wat is nou de beste babyfoon voor jouw kind? Het antwoord op die vraag ga je in dit artikel vinden.

Dat is te danken aan het onderzoek dat wij verricht hebben. Bij dit onderzoek zijn wij op zoek gegaan naar de 10 beste babyfoon. Alle bevindingen die wij hierbij opgedaan hebben, delen wij met je in dit artikel. Daarnaast voorzien we je nog van enkele handige tips. Door deze tips in acht te nemen, ben je in staat om de beste babyfoon voor jou en je kind uit te kiezen. Neem dit artikel op je gemakje door en maak direct kennis met de best geteste babyfoon.

De 5 beste babyfoon uitgelicht

Wil je als ouder een nieuwe babyfoon voor je baby kopen? Dan is het vooral van belang dat je heel kritisch bent. Aangezien je baby je meest kostbare bezit is, is het zaak om alleen in de beste babyproducten te investeren. Daar helpen wij je graag een handje bij. Wij hebben namelijk de 5 beste babyfoon voor je samengesteld. Als je voor één van deze 5 varianten kiest, doe je volgens ons een meer dan prima aankoop. Dit zijn niet zonder reden de 5 best geteste babyfoon.

Laatste update: 5 aug. 2023

1. ELRO BC3000 Babyfoon Royale met 12,7 cm Touchscreen Monitor HD- App.

Met de ELRO BC3000 Baby Monitor Royale heb je een krachtig hulpmiddel voor het in de gaten houden van je kindje. De ELRO BC3000 wordt geleverd met een grote 12,7 cm touchscreenmonitor waarmee je direct kunt zien wat er gebeurt in de kamer van je kindje. De monitor heeft ook een ingebouwde accu waardoor je het scherm overal mee naar toe kunt nemen en zo heel je huis in de gaten kunt houden. Daarnaast is het ook mogelijk om je kindje te volgen via de ELRO Babycam app wanneer je niet thuis bent. Je krijgt een helder en duidelijk beeld waar je altijd op kunt vertrouwen. De ELRO BC3000 Baby Monitor Royale biedt je een optimaal gebruiksgemak voor het in de gaten houden van je kind. Door de extra zender kun je bovendien ook twee afzonderlijke kamers in de gaten houden. Zo ben je altijd op de hoogte van wat er gebeurt in je huis.

2. Alecto DVM-275 Babyfoon met camera Temperatuurweergave.

De Alecto DVM-275 Babyfoon met camera temperatuurweergave biedt een extra geruststellend gevoel. Met deze babyfoon weet je precies wat er gaande is in de kamer van je kindje. Het 5" kleurenscherm op de ouderunit biedt helder beeld, zelfs in slecht verlichte kamers. Daarnaast beschikt de babyfoon over twee-weg geluid, zodat je zowel op afstand als in de kamer van je kindje kunt luisteren. De temperatuurweergave is handig om de slaapomgeving van je kindje te controleren. Hiermee weet je precies of de temperatuur in de kamer van je kindje aangenaam is. Met deze babyfoon is het mogelijk om de temperatuur te regelen, zodat je je kindje altijd een optimaal comfort biedt. Ook is het mogelijk om het volume en de helderheid van het kleurenscherm aan te passen, zodat je altijd duidelijk beeld hebt. Met de Alecto DVM-275 Babyfoon met camera temperatuurweergave kun je dus altijd en overal je kindje in de gaten houden.

3. Luvion Easy Babyphone Babyfoon met camera Premium Baby Monitor.

De Luvion Easy Babyphone Babyfoon met camera is een betrouwbare en betaalbare babyfoon. Hij is voorzien van alle essentiële functies waaronder een goed bereik, scherp beeld, helder geluid, VOX-functie en een terugspreekfunctie. Dankzij het kleine formaat is deze babyfoon gemakkelijk te verplaatsen. De Luvion Easy Babyphone Babyfoon met camera Premium Baby Monitor biedt ook een aantal extra gemakken. Zo heeft de babyfoon een camera met infrarood nachtzicht, waardoor je je kindje altijd optimaal in de gaten kan houden. Daarnaast heeft het apparaat ook een temperatuurmeter waarmee je de temperatuur in de babykamer kunt meten. Bovendien is de babyfoon uitgerust met een lichtgevoelige ECO-modus, waardoor je je kindje nooit langer hoeft te storen dan nodig is.

4. Luvion Icon Clear 70 DECT Babyfoon.

Met de Luvion Icon Clear 70 DECT Babyfoon krijgt u een uitgebreide set met verschillende functies die uw leven als ouder vergemakkelijken. De audio babyfoon heeft een lange bereik van 300 meter, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over onderbrekingen tijdens het luisteren naar uw kleintje. Het kristalheldere geluid maakt het makkelijk om de kleinste geluiden te horen, terwijl de temperatuurindicator u waarschuwt als het te warm of te koud wordt in de babykamer. Dankzij de 5 LED-lichten kunt u precies zien wanneer uw baby wakker wordt. Dankzij de hoge geluidskwaliteit heeft u geen last van ruis of interferentie, zodat uw baby altijd een rustige slaapomgeving heeft. Bovendien heeft de Luvion Icon Clear 70 babyfoon een lange batterijduur van meer dan 10 uur, zodat u zeker bent dat uw baby altijd in de gaten wordt gehouden. Deze audio babyfoon is eenvoudig te bedienen en heeft een intuïtief ontwerp. De afstandsbediening is bovendien erg handig en gebruiksvriendelijk. Daarnaast is de Luvion Icon Clear 70 babyfoon ook verkrijgbaar met een extra camera, zodat u uw kindje nog beter kunt zien. Met deze babyfoon bent u verzekerd van een perfecte verbinding met uw kleintje.

5. Alecto DVM-71 Babyfoon met camera Temperatuurweergave.

De Alecto DVM-71 Babyfoon met camera Temperatuurweergave biedt je als ouder een aantal handige functies om je kindje altijd in de gaten te kunnen houden. Het 2.4” scherm geeft je een helder en duidelijk beeld van de babykamer, waar je ook bent. Je kunt zelfs de temperatuur in de babykamer zien. Daarnaast heb je met deze babyfoon een privéverbinding met je kindje, waar je je geen zorgen over hoeft te maken. Het scherm is voorzien van een timer, waarmee je de kamer precies kunt instellen. De babyfoon heeft ook een lange draadloze bereik, waarmee je tot 300 meter ver kunt luisteren. Bovendien heeft deze babyfoon een nachtlampje en twee-weg-audio, waarmee je je kindje gerust kunt stellen als dat nodig is. Ook heeft deze babyfoon een ingebouwd led-scherm, dat zelfs in het donker een helder beeld geeft. Met deze babyfoon ben je dus altijd zeker dat je kindje veilig en comfortabel slaapt.

Nog eens 5 goede babyfoon

Heb je de perfecte babyfoon nog niet gevonden? Dat is goed mogelijk. Het aanbod van babyfoon is nogal divers, waardoor je uit meerdere varianten kunt kiezen. Het kan daarom geen kwaad om ook eens naar onderstaande 5 babyfoon te kijken. Deze varianten zijn ook goed uit ons onderzoek naar voren gekomen en sluiten mogelijk nog beter op je wensen aan.

6. Luvion Platinum 3 Babyfoon met Camera Premium Baby Monitor.

De Luvion Platinum 3 is een babyfoon met een hoge kwaliteit. Het prachtige scherm van 3,2 inch en de gevoelige microfoon zorgen ervoor dat je je kindje altijd helder en duidelijk kunt zien en horen. Bovendien biedt deze luxe babyfoon veel extra's, zoals de handige VOX activatie functie, de terugspreek functie, de temperatuurweergave en nog veel meer. Dankzij al deze functies, kun je bij je kindje blijven terwijl je toch aan je eigen bezigheden bezig bent. Je kunt gerust zeggen dat de Luvion Platinum 3 een uitstekende keuze is als het gaat om het bewaken van je kindje. De combinatie van de kwaliteit en de vele functies zorgen ervoor dat je je kindje altijd optimaal kunt bewaken zonder dat je in dezelfde ruimte aanwezig hoeft te zijn. Het scherm is helder en het geluid is kristalhelder, waardoor je altijd precies weet wat er bij je kindje gebeurt. Met de Platinum 3 babyfoon van Luvion kun je er dus zeker van zijn dat je kindje altijd goed in de gaten gehouden wordt.

7. Miya M35 Babyfoon Babyfoon met camera Draadloze babyfoon Video Audio Baby monitor.

Met de Miya M35 video babyfoon creëer je een veilige verbinding tussen jou en de kinderkamer. De installatie is eenvoudig en plug & play. Met de VOX audio detectie springt de monitor uit de stand-by stand bij geluidsdetectie. De gevoeligheid is zelf te regelen. Met de ingebouwde infraroodcamera heb je helder beeld in een donkere kamer. Daarnaast heeft de Miya M35 een microfoon en luidspreker waarmee je op afstand je kind gerust kunt stellen. Verder is er een temperatuur monitor aanwezig waarmee je op afstand de temperatuur in de kinderkamer kunt monitoren. Zo weet je zeker dat het je kindje nooit te warm of te koud heeft. Met de Miya M35 video babyfoon heb je een bijzonder betrouwbaar en multifunctioneel systeem dat je op elk moment van de dag gerust kan overzien.

8. Philips Avent Connected SCD923/26 Beeldbabyfoon met app.

De Philips Avent Connected SCD923/26- Beeldbabyfoon met app biedt je een optimale verbinding met je baby, waar je ook bent. Met de app blijf je altijd op de hoogte van je kleintje, waardoor je gerust op pad kan. Bovendien kan je met deze babyfoon je baby liefdevol toespraken, middels het kalmerende geluid. Ook heeft deze babyfoon een nachtlampje waarmee je kleine een rustige slaap kan krijgen. Bovendien is deze beeldbabyfoon verbonden met Philips Secure Connect-systeem wat een optimale verbinding met je baby garandeert, waar je ook bent. Je kan de beeldbabyfoon ook gebruiken om je baby te vermaken en te helpen in slaap te vallen. Met de ingebouwde luidspreker kan je je kleintje praten en tegelijkertijd luisteren. De babyfoon heeft ook een geruststellende nachtlichtfunctie en kalmerende geluiden.

9. Luvion Essential Babyphone Babyfoon met Camera Premium Baby Monitor.

De Luvion Essential Babyphone Babyfoon met Camera Premium Baby Monitor is een krachtige en betrouwbare babyfoon die uitstekend geschikt is voor het waarborgen van de veiligheid en het comfort van je baby. Het apparaat is voorzien van verschillende functies die het gemakkelijk maken om je kind te monitoren. De camera is voorzien van een 3,5 inch LCD-scherm en een infrarood nachtzicht zodat je je kind ook 's nachts goed kunt zien. Daarnaast is de babyfoon voorzien van een geruststellend geruis dat je baby helpt in slaap te vallen en is er een ingebouwde thermometer om de temperatuur van de kamer te meten. De Luvion Essential heeft bovendien een uitstekende prijs/kwaliteitverhouding. Ouders van Nu heeft deze babyfoon genomineerd voor de consumenten award voor beste product en Kek Mama heeft de Essential ‘Best uit Test’ beoordeeld. Daarnaast kun je makkelijk extra camera's aansluiten, zodat je ook broertjes of zusjes in de gaten kunt houden. De babyfoon is daarnaast eenvoudig te bedienen en biedt veel extra's die het verblijf van je baby comfortabel en veilig maken.

10. Alecto DBX-85 ECO Full Eco DECT Babyfoon.

Deze babyfoon van Alecto is een goede keuze voor iedereen die waarde hecht aan gemak en kwaliteit. De DBX-85 ECO heeft een stabiele, digitale verbinding met een bereik van 50 meter en een gespreksduur van maar liefst 18 uur. Daarnaast heeft deze babyfoon ook een Eco Mode, waarmee de stroomverbruik tot wel 40% wordt verminderd. Bovendien is hij uitgerust met een heldere LCD-display, wat het beheer van het apparaat nog eenvoudiger maakt. De Alecto DBX-85 ECO Full Eco DECT Babyfoon is ook uitgerust met een babyfoon- en oudermonitorfunctie. Je kunt de temperatuur van de babykamer meten en de babyfoon zelfs als nachtlampje gebruiken. De babyunit heeft een handige luchtvochtigheidsmeter en een trilalarm, zodat je altijd op de hoogte blijft van de omstandigheden in de babykamer. Dankzij deze uitgebreide functies kun je er zeker van zijn dat je kindje veilig en comfortabel slaapt.

Inhoudsopgave

Veelgestelde vragen over babyfoon

Dit hebben wij aan de hand van ons eigen onderzoek gedaan. We zijn op zoek gegaan naar de beste babyfoon van dit moment, waarbij wij elke variant langs een strenge meetlat hebben gelegd. Uiteindelijk zijn wij hierdoor in staat geweest om alleen de beste varianten aan te wijzen.

Ja, deze babyfoon review is 100% betrouwbaar. Dit komt onder meer doordat wij het onderzoek volledig zelf uitgevoerd hebben. Ook komt dit doordat wij 100% onafhankelijk werken. Wij werken niet met merken of fabrikanten samen, waardoor wij uitsluitend voor de 10 beste babyfoon zijn gegaan. Zonder rekening houdend met het merk dus.

Charlotte

Jaren geleden werd ik moeder van ons eerste kind. Tot dat moment had ik uiteraard geen idee wat ik ervan kon verwachten, maar het heeft mijn leven absoluut verrijkt. Wel ben ik er achter gekomen dat het ontzettend belangrijk is om in de juiste babyproducten te investeren. Met 123baby-advies.nl doe ik er dan ook alles aan om alle kersverse/toekomstige ouders op de juiste manier te adviseren. Dit doe ik samen met nog een paar specialisten.

Meer vergelijkingen

Charlotte | 23 April 2023

Ons laatste woord over babyfoon

Ondanks alle informatie die je in dit artikel hebt kunnen lezen, heb je misschien toch nog wat vragen. Als je er niet uit komt, mag je altijd bij ons aankloppen zodat we je verder kunnen helpen. Maar als je hebt kunnen kiezen uit deze top 10 babyfoon, kunnen we je een goede keuze wensen. Een babyfoon is een must-have product voor ouders. Deze toestellen bieden veiligheid en geruststelling en maken het leven een stuk gemakkelijker. Hopelijk heb je uit onze selectie de perfecte babyfoon kunnen kiezen! Als je daarentegen toch nog vragen hebt, dan staan we voor je klaar om je verder te helpen.

Tips voor het uitkiezen van de beste babyfoon

Het uitkiezen van een nieuwe babyfoon voor je baby is niet simpel. Dit komt omdat je de aankoop niet dagelijks doet, doordat het aanbod divers is en doordat de verschillen tussen babyfoon soms erg klein zijn. Om alsnog tot de beste koop te komen, raden wij je aan om deze tips even goed op te volgen:

Doe navraag bij ouders in je omgeving voor de babyfoon

Heb je bijvoorbeeld vrienden die ook ouder zijn geworden? Doe dan eens navraag bij hen. Vraag bijvoorbeeld wat zij erg fijn vinden aan de babyfoon die zij gebruiken. Dit kun je vertalen naar bovenstaande varianten, waardoor je tussen deze varianten makkelijker de juiste keuze kunt maken.

Kijk goed naar bovenstaande 10 varianten

Wij raden je aan om even goed naar de samenstelling en eigenschappen van 10 bovenstaande varianten te kijken. Op basis daarvan kun je beter de vergelijking maken.

Durf te investeren voor de babyfoon

Voor de beste babyfoon betaal je nu eenmaal meer geld dan voor een matige babyfoon. Alleen al om deze reden is het aan te raden om te durven investeren in de beste variant. Je kind is onbetaalbaar, dus bespaar zeker niet onnodig.

Houd rekening met je wensen voor de babyfoon

Tot slot heb je ook nog met je eigen wensen te maken. Bepaal waar je veel waarde aan hecht en wat je fijn vindt/lijkt. Hierbij kun je uiteraard ook nog met een schuin oog naar de wensen/voorkeuren van je kind kijken.