De top 10 beste bibs speen van 2024

Beste bibs speen 2024: Onze top 10 beste bibs speen

20 jan. 2023

Als trotse ouder wil je uiteraard alleen het beste voor je kind. Dit betekent onder meer dat je in een nieuwe bibs speen moet investeren. Maar, wat is nou de beste bibs speen voor jouw kind? Het antwoord op die vraag ga je in dit artikel vinden.

Dat is te danken aan het onderzoek dat wij verricht hebben. Bij dit onderzoek zijn wij op zoek gegaan naar de 10 beste bibs speen. Alle bevindingen die wij hierbij opgedaan hebben, delen wij met je in dit artikel. Daarnaast voorzien we je nog van enkele handige tips. Door deze tips in acht te nemen, ben je in staat om de beste bibs speen voor jou en je kind uit te kiezen. Neem dit artikel op je gemakje door en maak direct kennis met de best geteste bibs speen.

De 5 beste bibs speen uitgelicht

Wil je als ouder een nieuwe bibs speen voor je baby kopen? Dan is het vooral van belang dat je heel kritisch bent. Aangezien je baby je meest kostbare bezit is, is het zaak om alleen in de beste babyproducten te investeren. Daar helpen wij je graag een handje bij. Wij hebben namelijk de 5 beste bibs speen voor je samengesteld. Als je voor één van deze 5 varianten kiest, doe je volgens ons een meer dan prima aankoop. Dit zijn niet zonder reden de 5 best geteste bibs speen.

Laatste update: 1 aug. 2023

1. Bibs Maat 2 (4st) Heather, Woodchuck, Blush Peach

NO DESCRIPTION

2. Bibs Dental fopspenen Anatomical 0-6 maanden- Set 3 stuks- Sage, Iron en Ivory + Monkiezz speenzakje orthodontisch-.

Met deze set bestaande uit drie stuks in Sage, Iron en Ivory, is het een perfecte keuze voor ouders die op zoek zijn naar een speen met een perfecte pasvorm. De speen is gemaakt van zacht, veilig en BPA-vrij materiaal dat je baby een comfortabel gevoel geeft. Het anatomische schildje geeft extra steun aan de tandvormigheid van je baby. De set wordt geleverd met een Monkiezz speenzakje. Dit is een orthodontisch ontworpen speenzakje dat helpt bij het behoud van de juiste vorm van de speen, waardoor de speen langer meegaat. Het speenzakje is gemaakt van 100% katoen en is gevoerd met een speciaal ademend en vochtregulerend materiaal. Het vermindert de kans op irritatie, maar houdt de speen ook schoon en droog. Het speenzakje heeft ook een handige rits, zodat je de speen gemakkelijk kunt reinigen en opbergen.

3. Bibs Fopspeen T3 Maat 18+ maanden Blush Vanilla Woodchuck.

De Bibs Fopspeen T3 maat 18+ maanden Blush Vanilla Woodchuck is gemaakt van 100% natuurlijk rubber en is BPA vrij. De ronde vorm zorgt ervoor dat het fopspeentje de huid van je peuter niet irriteert of schuurt. De kleurencombinatie Blush, Vanilla en Woodchuck is een mooie pastelkleurige mix die perfect bij elkaar past. De Bibs Fopspeen T3 is ook ontworpen om comfort en veiligheid te bieden aan je baby. De fopspeen heeft een lange ring aan de bovenkant waardoor je je kindje gemakkelijker kunt vasthouden. Daarnaast is de fopspeen ook gemaakt met een anti-koliek ventiel aan de bovenkant waardoor lucht kan ontsnappen en zo koliek voorkomen. Het ventiel is ook ontworpen om te voorkomen dat stukjes rubber in de mond van je kindje terechtkomen. De fopspeen is de ideale keuze voor kinderen vanaf 18+ maanden.

4. Bibs fopspeen maat 1 0-6 maanden 3 stuks woodchuck ivory white sand.

Deze set van 3 BIBS fopspenen heeft de kleuren Woodchuck, Ivory White en Sand! Deze fopspenen zijn gemaakt van 100% natuurlijk rubber, zodat ze flexibel aanvoelen en fluweelzacht. De speen is ontworpen om de zuigreflex van het kindje te ondersteunen. Het schildje is rond en buigt weg van het gezichtje, waardoor irritaties worden verminderd. De BIBS fopspeentjes zijn verkrijgbaar in vele kleuren en er komen steeds nieuwe creaties bij. Naast het unieke design, heeft de speen ook een hoge kwaliteit en voelt deze comfortabel aan. BIBS fopspenen maat 1 (0-6 maanden) zijn de perfecte keuze voor uw kindje. Ze bieden niet alleen veel comfort, maar ook een uniek design.

5. Bibs Fopspeen 3 stuks maat 2 6-18 maanden |Vanilla, Ivory White en Sand.

Bibs Fopspeen 3 stuks maat 2 6-18 maanden |Vanilla, Ivory White en Sand zijn prachtig! De Deense fabrikant maakt al 40 jaar de beste fopspeentjes. Ze zijn gemaakt van 100% natuurlijk rubber en zijn BPA en PVC vrij. Deze bekende ronde vorm is speciaal ontworpen om de huid van je baby of kleuter niet te irriteren of te schuren. Door de zachte en flexibele structuur voelt het speentje natuurlijk aan. Het is ontwikkeld om de zuigreflex van het kindje te ondersteunen en bootst de vorm van de tepel na. Het speentje heeft een frisse uitstraling dankzij de kleuren Ivory White, Vanilla en Sand. Deze kleuren passen bij iedere outfit en de fopspeen is een echte musthave voor alle jonge ouders.

Nog eens 5 goede bibs speen

Heb je de perfecte bibs speen nog niet gevonden? Dat is goed mogelijk. Het aanbod van bibs speen is nogal divers, waardoor je uit meerdere varianten kunt kiezen. Het kan daarom geen kwaad om ook eens naar onderstaande 5 bibs speen te kijken. Deze varianten zijn ook goed uit ons onderzoek naar voren gekomen en sluiten mogelijk nog beter op je wensen aan.

6. Bibs fopspeen maat 2 6-18 maanden 3 stuks Glow in the dark baby blue, Sage en Iron.

Deze set van 3 BIBS fopspenen bevat de kleuren Glow in the dark baby blue, Sage en Iron. Deze speen heeft een buigbaar schildje en een ronde vorm, zodat de zuigreflex van het kindje optimaal wordt ondersteund en eventuele irritaties worden verminderd. Bovendien is de speen gemaakt van 100% natuurlijk rubber en voelt deze heerlijk zacht aan. Wat ook bijzonder is aan deze BIBS speen is het unieke design, waardoor je talloze prachtige creaties kunt maken. Deze speen is ideaal voor baby's in de leeftijd van 6-18 maanden. Kortom, de BIBS fopspeen is een perfecte combinatie van design, kwaliteit en comfort.

7. BIBS | Fopspenen Set 3 Stuks | Maat 3 | 18+ Maanden | Dark Oak, Iron, Black.

Deze set van 3 BIBS fopspenen is speciaal voor kinderen van 18+ maanden. De BIBS fopspenen zijn gemaakt van 100% natuurlijk rubber, waardoor ze flexibel en fluweelzacht aanvoelen. Het schildje van de speen is afgerond, waardoor het gezichtje van het kindje geen irritaties kan krijgen. De BIBS fopspenen zijn verkrijgbaar in een uitgebreide selectie aan kleuren en dat betekent dat er steeds weer nieuwe prachtige combinaties gemaakt kunnen worden. Naast het unieke design, heeft de BIBS speen ook een uitstekende kwaliteit en voelt deze heerlijk comfortabel aan. Deze BIBS fopspenen set bevat de kleuren Dark Oak, Iron en Black en is speciaal voor kinderen van 18+ maanden.

8. Bibs fopspeen 6-18 maanden|Set 4 stuks|Glow in the dark; Sage, Cloud, Baby Blue, Black|Maat 2|T2.

Deze set van 4 Glow In The Dark BIBS fopspenen is perfect voor baby's van 6 tot 18 maanden. De fopspeen heeft maat 2 en is gemaakt van 100% natuurlijk rubber. Het schildje van de speen is rond en buigt weg van het gezichtje, waardoor eventuele irritaties worden verminderd. Daarnaast heeft het schildje een klein gaatje waardoor het makkelijk lucht kan doorlaten. De BIBS fopspeentjes hebben een uniek design en hoogwaardige kwaliteit. Ze zijn zacht, flexibel en voelen comfortabel aan. Met deze set van 4 Glow In The Dark fopspenen kan jouw kleintje genieten van een heerlijk en rustig slaapje.

9. Bibs Fopspeen Vanilla Glow in the dark 6-18 mndn maat 2 stuks.

De Bibs Fopspeen is de perfecte vervanging voor de tepel. Het unieke ontwerp met het ronde, zachte model zorgt ervoor dat de baby het meest denkt aan een tepel. De fopspeen is gemaakt van het beste materiaal dat er is, waardoor je er zeker van kunt zijn dat jouw kindje veilig en comfortabel is. De Vanilla Glow in the Dark 6-18 mndn maat 2 stuks heeft een speciale, glanzende coating die in het donker licht geeft. Zo is de fopspeen makkelijk in het donker te vinden en hoeft je baby niet meer al die verloren fopspeen te zoeken. Daarnaast is de fopspeen voorzien van een ventiel dat gesloten is wanneer het in de mond van je kindje zit. Zo blijft de fopspeen hygiënisch. De fopspeen is ook beschikbaar in andere kleuren en maten, zodat je altijd de perfecte fopspeen voor je kindje kunt vinden!

10. BIBS | Fopspeen Set 4 Stuks | Maat 3 | 18+ Maanden | Black, Iron, Sage, Dark Oak.

Deze set van 4 BIBS fopspenen bevat kleuren die perfect samengaan: Black - Iron - Sage en Dark Oak. Het is 100% natuurlijk rubber, wat flexibel en fluweelzacht aanvoelt. De BIBS speen is speciaal ontworpen om de zuigreflex van je kindje te ondersteunen. Het schildje is rond en buigt weg van het gezichtje, zodat irritatie wordt verminderd. De BIBS fopspeen komt in een enorme variatie aan kleuren, waardoor er talloze prachtige creaties mogelijk zijn. Naast het unieke design, heeft de BIBS speen ook hoogwaardige kwaliteiten en voelt deze comfortabel aan. Met deze BIBS fopspenen set van 4 stuks, krijg je kleuren die perfect bij elkaar passen. De speen is gemaakt van 100% natuurlijk rubber, dat flexibel en fluweelzacht aanvoelt. Het schildje is rond en buigt weg van het gezicht, waardoor irritatie wordt verminderd. De BIBS fopspeen is speciaal ontworpen om de zuigreflex van je kindje te ondersteunen. Bovendien is er een enorme variëteit aan kleuren, waardoor je talloze prachtige combinaties kunt maken. De BIBS speen is niet alleen uniek van design, maar ook van hoge kwaliteit en comfortabel om te gebruiken.

Inhoudsopgave

Veelgestelde vragen over bibs speen

Dit hebben wij aan de hand van ons eigen onderzoek gedaan. We zijn op zoek gegaan naar de beste bibs speen van dit moment, waarbij wij elke variant langs een strenge meetlat hebben gelegd. Uiteindelijk zijn wij hierdoor in staat geweest om alleen de beste varianten aan te wijzen.

Ja, deze bibs speen review is 100% betrouwbaar. Dit komt onder meer doordat wij het onderzoek volledig zelf uitgevoerd hebben. Ook komt dit doordat wij 100% onafhankelijk werken. Wij werken niet met merken of fabrikanten samen, waardoor wij uitsluitend voor de 10 beste bibs speen zijn gegaan. Zonder rekening houdend met het merk dus.

Charlotte

Jaren geleden werd ik moeder van ons eerste kind. Tot dat moment had ik uiteraard geen idee wat ik ervan kon verwachten, maar het heeft mijn leven absoluut verrijkt. Wel ben ik er achter gekomen dat het ontzettend belangrijk is om in de juiste babyproducten te investeren. Met 123baby-advies.nl doe ik er dan ook alles aan om alle kersverse/toekomstige ouders op de juiste manier te adviseren. Dit doe ik samen met nog een paar specialisten.

Meer vergelijkingen

Charlotte | 23 April 2023

Ons laatste woord over bibs speen

Het kiezen van een bibs speen en luiers is geen makkelijke taak. Als je dit artikel hebt gelezen ben je veel meer te weten gekomen over verschillende bibs speen en luiers. Deze top 10 bibs speen en luiers zijn allemaal ontwikkeld met de behoeften van jouw kindje in het achterhoofd. Of je nu luiers of bibs speen of zelfs beide nodig hebt, ze zijn hier allemaal samengebracht. We hopen dat je hier een betrouwbare keuze hebt kunnen maken voor jouw baby. Als je toch nog vragen hebt over de producten uit deze top 10, of als je hulp nodig hebt bij het maken van je keuze, dan kun je altijd contact met ons opnemen. We staan altijd klaar om je te helpen.

Tips voor het uitkiezen van de beste bibs speen

Het uitkiezen van een nieuwe bibs speen voor je baby is niet simpel. Dit komt omdat je de aankoop niet dagelijks doet, doordat het aanbod divers is en doordat de verschillen tussen bibs speen soms erg klein zijn. Om alsnog tot de beste koop te komen, raden wij je aan om deze tips even goed op te volgen:

Doe navraag bij ouders in je omgeving voor de bibs speen

Heb je bijvoorbeeld vrienden die ook ouder zijn geworden? Doe dan eens navraag bij hen. Vraag bijvoorbeeld wat zij erg fijn vinden aan de bibs speen die zij gebruiken. Dit kun je vertalen naar bovenstaande varianten, waardoor je tussen deze varianten makkelijker de juiste keuze kunt maken.

Kijk goed naar bovenstaande 10 varianten

Wij raden je aan om even goed naar de samenstelling en eigenschappen van 10 bovenstaande varianten te kijken. Op basis daarvan kun je beter de vergelijking maken.

Durf te investeren voor de bibs speen

Voor de beste bibs speen betaal je nu eenmaal meer geld dan voor een matige bibs speen. Alleen al om deze reden is het aan te raden om te durven investeren in de beste variant. Je kind is onbetaalbaar, dus bespaar zeker niet onnodig.

Houd rekening met je wensen voor de bibs speen

Tot slot heb je ook nog met je eigen wensen te maken. Bepaal waar je veel waarde aan hecht en wat je fijn vindt/lijkt. Hierbij kun je uiteraard ook nog met een schuin oog naar de wensen/voorkeuren van je kind kijken.