De top 10 beste babyfles van 2024

Beste babyfles 2024: Onze top 10 beste babyfles

20 jan. 2023

Als trotse ouder wil je uiteraard alleen het beste voor je kind. Dit betekent onder meer dat je in een nieuwe babyfles moet investeren. Maar, wat is nou de beste babyfles voor jouw kind? Het antwoord op die vraag ga je in dit artikel vinden.

Dat is te danken aan het onderzoek dat wij verricht hebben. Bij dit onderzoek zijn wij op zoek gegaan naar de 10 beste babyfles. Alle bevindingen die wij hierbij opgedaan hebben, delen wij met je in dit artikel. Daarnaast voorzien we je nog van enkele handige tips. Door deze tips in acht te nemen, ben je in staat om de beste babyfles voor jou en je kind uit te kiezen. Neem dit artikel op je gemakje door en maak direct kennis met de best geteste babyfles.

De 5 beste babyfles uitgelicht

Wil je als ouder een nieuwe babyfles voor je baby kopen? Dan is het vooral van belang dat je heel kritisch bent. Aangezien je baby je meest kostbare bezit is, is het zaak om alleen in de beste babyproducten te investeren. Daar helpen wij je graag een handje bij. Wij hebben namelijk de 5 beste babyfles voor je samengesteld. Als je voor één van deze 5 varianten kiest, doe je volgens ons een meer dan prima aankoop. Dit zijn niet zonder reden de 5 best geteste babyfles.

Laatste update: 3 aug. 2023

1. Difrax Glazen Babyfles 250 ml Natural Anti-Colic - 1 stuk.

Deze Difrax glazen babyfles van 250 ml heeft een Natural Anti-Colic systeem. De fles is geschikt voor gebruik vanaf de geboorte. Doordat de fles een unieke S-vorm heeft, zullen voeding en lucht niet met elkaar vermengd worden. Vitamines en belangrijke voedingsstoffen blijven zo behouden. De fles is gemaakt van duurzaam borosilicaatglas, wat de fles licht maakt en een lange levensduur garandeert. In de verpakking zit ook een Difrax flessenspeen Natural Small met extra grip. Controleer altijd voor gebruik of het luchtgaatje in het midden van het ventiel open is door er enige malen in te knijpen. Deze Difrax glazen babyfles heeft veel voordelen. Niet alleen is hij duurzaam en licht, maar het anti-colic systeem zorgt ervoor dat je kindje geen last heeft van winderigheid en colic. Door de gepatenteerde S-vorm van de fles, worden de voeding en lucht gescheiden en blijven de vitamines en belangrijke voedingsstoffen behouden. De bijgeleverde Natural Small flessenspeen met extra grip zorgt ervoor dat je kindje goed en comfortabel kan drinken. Deze fles zorgt ervoor dat je kindje altijd gezond en comfortabel kan drinken.

2. Triple J® Babyfles Drinkbeker Met Rietje BPA-vrij Magnetron Bestendig Tot 3 jaar 240ml Lichtblauw.

Ben je op zoek naar een lekvrije babyfles die tevens magnetronbestendig is? Kies dan voor de Triple J® Babyfles. Deze transparante fles heeft twee verschillende mondstukken waarmee je hygiënisch kan voeden tot een leeftijd van maar liefst 3 jaar. De fles is gemaakt van BPA-vrij materiaal. De lucht circulerende speentuit voorkomt krampjes bij je baby. Daarnaast is het rietje uitgerust met een anti-leksysteem, waardoor pijn of verwondingen worden voorkomen. Deze flexibele babyfles heeft een inhoud van 240ml en is verkrijgbaar in een elegante lichtblauwe kleur. Kortom, de perfecte oplossing voor een lekvrije, magnetronbestendige babyfles!

3. Philips Avent Anti-Colic SCD807/00 Startersset voor pasgeborenen 0M+ met AirFree Ventiel.

Philips Avent Anti-Colic SCD807/00 Startersset voor pasgeborenen 0M+ met AirFree Ventiel biedt een unieke oplossing voor ouders met een baby met darmkrampjes of reflux. Met het revolutionaire AirFree Ventiel worden deze klachten verminderd. Het unieke ontwerp van het ventiel zorgt ervoor dat de speen vol melk blijft, zonder dat er lucht bij komt. Hierdoor kun je je baby rechtop voeden zonder problemen. De Philips Avent Anti-Colic startersset bevat niet alleen de babyfles met het AirFree Ventiel, maar ook twee Ortho-kolfslangen en twee Ortho-kolfkappen. De kolfslangen en kolfkappen helpen bij het maken en bewaren van de juiste hoeveelheid melk. Zo krijgt je baby altijd de juiste voeding en rust hij/zij goed. Daarnaast is de startersset compatibel met alle Philips Avent flessen en kolfsets.

4. Dr.Brown's Startpakket standaardflessen 3 Stuks.

Dr.Brown's startpakket standaardflessen bestaat uit 3 flessen in 3 verschillende maten (1x 120 ml, 2x 250 ml). Ieder flesje wordt geleverd met een fase 1 speen die al op het flesje zit. Bovendien bevat het pakket ook nog 2 fase 2 spenen die los in de verpakking zitten. Dit startpakket is ideaal voor als je op zoek bent naar een complete set van Dr. Brown's flessen en spenen. Het is ook leuk om als cadeau te geven. Daarnaast is er ook een startpakket beschikbaar met brede halsflessen en -spenen. Dr.Brown's startpakket standaardflessen is perfect voor het geven van verschillende voedingen aan je kleintje. De flessen zijn gemaakt van de beste kwaliteit, waardoor je zeker bent van een veilige en comfortabele voeding. De spenen zijn ontworpen met het oog op natuurlijk voeden en helpen bij het voorkomen van koliek. Deze spenen zijn gemaakt van silicone, waardoor ze zacht en flexibel zijn, wat ze comfortabeler maakt voor het kind. De verschillende fase 1 en fase 2 spenen zorgen ervoor dat je altijd de juiste speen kunt gebruiken voor het voeden van je kind.

5. Dr. Brown's Options+ Anti-colic Standaard Fles 250ml.

Dr. Brown's Options+ Anti-colic Standaard Fles 250ml vermindert koliek bij baby's en zorgt voor een betere nachtrust. Het anti-koliek ventielsysteem zit in de fles en de speen, waardoor het voeden comfortabel is. Het ventielsysteem kan worden verwijderd als de baby een meer ontwikkeld drinkpatroon heeft. De fles is gemaakt van het beste materiaal voor een superieure kwaliteit. Het pakket bevat een fles van 250 ml, een fase 1 speen en een reinigingsborsteltje. Het anti-koliek ventielsysteem van Dr. Brown’s Options+ Anti-colic Standaard Fles 250ml zorgt ervoor dat voedingsstoffen behouden blijven, waardoor de spijsvertering verbeterd wordt. De fles en speen zijn zacht en gemaakt van milieuvriendelijk materiaal dat geen schadelijke stoffen bevat. Het ventielsysteem zorgt er ook voor dat er geen lucht de fles in wordt gezogen, wat koliek voorkomt. Ook is de fles uitgerust met een eenvoudige en veilige sluiting, waardoor de inhoud veilig blijft.

Nog eens 5 goede babyfles

Heb je de perfecte babyfles nog niet gevonden? Dat is goed mogelijk. Het aanbod van babyfles is nogal divers, waardoor je uit meerdere varianten kunt kiezen. Het kan daarom geen kwaad om ook eens naar onderstaande 5 babyfles te kijken. Deze varianten zijn ook goed uit ons onderzoek naar voren gekomen en sluiten mogelijk nog beter op je wensen aan.

6. Dr. Brown's Options+ Anti-colic Bottle Startpakket Flessen Brede Hals Flessen 3 stuks.

Dr. Brown's Options+ Anti-colic Bottle Startpakket Flessen Brede Hals Flessen 3 stuks is een ideale manier om je baby te voeden. De brede hals flessen helpen bij het voorkomen van krampjes, reflux, spugen, boeren en winderigheid. Dankzij het unieke ventielsysteem dat voedsel vacuümvrij en zonder luchtbelletjes voert, wordt het behoud van vitamine C, A en E gewaarborgd, wat wetenschappelijk is bewezen. Daarnaast heeft de fles ook een speen met een vorm die is geïnspireerd op de natuurlijke manier van voeden. Hierdoor wordt de overgang van borstvoeding naar fles en omgekeerd gemakkelijker gemaakt, zonder dat er tepel-speenverwarring optreedt. De set bestaat uit 2 brede halsflessen (270 ml), 1 brede halsfles (150 ml), 3 fase 1 spenen, 2 fase 2 spenen, 2 fase 3 spenen en 2 reinigingsborsteltjes. De flessen zijn vaatwasserbestendig (bovenste rek op maximaal 60 graden) en bevatten geen BPA, pvc, lood of ftalaten. Met dit startpakket van Dr. Brown's kun je je baby op een veilige en comfortabele manier voeden. De brede halsflessen bieden de perfecte balans tussen voedingsgemak en voedingskwaliteit. Het is een geweldige oplossing voor ouders die op zoek zijn naar een veilige manier om hun baby te voeden.

7. Dr. Brown's Options+ Anti-colic Standaard Fles 120ml.

Dr. Brown's Options+ Anti-colic Standaard Fles 120ml biedt een unieke manier van voeden. Met het anti-koliek ventielsysteem worden voedingsstoffen behouden, wat zorgt voor een betere spijsvertering en dus voor een betere nachtrust. De fles, speen en het ventielsysteem werken samen om een comfortabel voedingservaring te creëren. Wanneer je baby een meer ontwikkeld drinkpatroon krijgt, kun je het ventielsysteem verwijderen. Hierdoor krijgt het voeden meer een gevoel van een fles die ontlucht via de speen. Bij de fles van 120 ml krijg je ook een fase 1 speen en een reinigingsborsteltje. Dr. Brown's Options+ Anti-colic Standaard Fles 120ml biedt dus het beste van twee werelden. Het ventielsysteem zorgt voor een comfortabel voeden, terwijl het verwijderen ervan zorgt voor een gevoel van een fles die ontlucht via de speen. Bovendien is de fles makkelijk schoon te maken met het meegeleverde reinigingsborsteltje. Deze fles is dus ideaal voor elk stadium van je baby's voedingsontwikkeling.

8. Medela Moedermelkflesje afkolven bewaren invriezen voeden Medela fles 150 ml 3 Stuks.

De Medela moedermelkflesjes zijn gemaakt van polypropyleen (PP), een duurzame, recyclebare kunststof, waardoor ze licht van gewicht zijn en gemakkelijk te reinigen. De flesjes hebben een ruimtebesparende, rechthoekige vorm en een eenvoudig afleesbare ml-markering. Ze zijn ook voorzien van een gepatenteerde, anti-kolformulering. Het handige van deze flesjes is dat ze ook geschikt zijn voor het invriezen, bewaren en verwarmen van moedermelk. Door de brede opening en de ruime inhoud van 150 ml, kun je de flesjes ook gemakkelijk vullen en schoonmaken met een standaard babyflesborstel. De flesjes zijn ook geschikt voor het opwarmen van babyvoeding in de magnetron. Bovendien maken de flesjes gebruik van dezelfde dop als de Medela Calma-speen, zodat je het flesje direct kunt gebruiken voor het geven van de afgekolfde moedermelk. De Medela moedermelkflesjes bieden je dus een complete oplossing voor het bewaren, invriezen en verwarmen van moedermelk. Ze zijn licht van gewicht, hebben een ruimtebesparende, rechthoekige vorm en een eenvoudig afleesbare ml-markering. De flesjes zijn ook voorzien van een gepatenteerde, anti-kolformulering en geschikt voor gebruik met alle borstkolven van Medela.

9. Dr. Brown's Options+ Anti-colic Standaard Fles 250 ml - Duopack.

De Dr. Brown's Options+ Anti-colic Standaard Fles 250 ml - Duopack is een perfecte oplossing voor een betere nachtrust. De flessen hebben een innovatief ventielsysteem dat voedingsstoffen behoudt, waardoor je baby beter verteert. De fles en speen zorgen ervoor dat je baby comfortabel kan drinken, waardoor je geen last hebt van huilen tijdens het voeden. Daarnaast is het ventielsysteem verwijderbaar zodra je baby gewend is aan het drinken. De fles werkt dan als elke andere fles en ontlucht via de speen. In de duopack zitten twee blauwe flessen van 250 ml, waaronder ook twee fase 1 speentjes en een reinigingsborsteltje. De Dr. Brown's Options+ Anti-colic Standaard Fles 250 ml - Duopack is de perfecte oplossing voor comfortabel en gezond voeden.

10. Dr. Brown's Options+ Anti-colic Standaard Fles 250 ml Roze Duopack.

Met de Dr. Brown's Options+ Anti-colic Standaard Fles 250 ml Roze Duopack krijgt je baby de beste voedingservaring. De fles is speciaal ontworpen met een anti-koliek ventielsysteem dat voedingsstoffen behoudt en zo een betere spijsvertering bevordert. Deze flessen zijn uitgerust met een fase 1 speen die comfortabel aanvoelt tijdens het voeden. Wanneer je baby een meer gevorderd drinkpatroon heeft, kan het ventielsysteem eenvoudig worden verwijderd waardoor het voeden vergelijkbaar is met het voeden met standaard flessen. De duopack bevat 2 roze flessen van 250 ml met 2 fase 1 speentjes en 1 reinigingsborsteltje. De Dr. Brown's Options+ Anti-colic Standaard Fles 250 ml Roze Duopack zorgt voor een betere nachtrust voor jou en je baby.

Inhoudsopgave

Veelgestelde vragen over babyfles

Dit hebben wij aan de hand van ons eigen onderzoek gedaan. We zijn op zoek gegaan naar de beste babyfles van dit moment, waarbij wij elke variant langs een strenge meetlat hebben gelegd. Uiteindelijk zijn wij hierdoor in staat geweest om alleen de beste varianten aan te wijzen.

Ja, deze babyfles review is 100% betrouwbaar. Dit komt onder meer doordat wij het onderzoek volledig zelf uitgevoerd hebben. Ook komt dit doordat wij 100% onafhankelijk werken. Wij werken niet met merken of fabrikanten samen, waardoor wij uitsluitend voor de 10 beste babyfles zijn gegaan. Zonder rekening houdend met het merk dus.

Charlotte

Jaren geleden werd ik moeder van ons eerste kind. Tot dat moment had ik uiteraard geen idee wat ik ervan kon verwachten, maar het heeft mijn leven absoluut verrijkt. Wel ben ik er achter gekomen dat het ontzettend belangrijk is om in de juiste babyproducten te investeren. Met 123baby-advies.nl doe ik er dan ook alles aan om alle kersverse/toekomstige ouders op de juiste manier te adviseren. Dit doe ik samen met nog een paar specialisten.

Meer vergelijkingen

Charlotte | 23 April 2023

Ons laatste woord over babyfles

Het is heel belangrijk om een goede babyfles te hebben. Je bent hier dus op het juiste adres om er eentje uit te kiezen. We hebben je een aantal verschillende opties voorgelegd, en hopen dat er één bij jouw in de smaak valt. Als je verder nog twijfels hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Met onze ervaring hopen we jouw wel te helpen in het maken van een keuze. We hebben ervoor gezorgd dat alle opties betaalbaar zijn, zodat ze ook voor iedereen toegankelijk zijn. We wensen je veel succes bij het uitzoeken van de perfecte babyfles.

Tips voor het uitkiezen van de beste babyfles

Het uitkiezen van een nieuwe babyfles voor je baby is niet simpel. Dit komt omdat je de aankoop niet dagelijks doet, doordat het aanbod divers is en doordat de verschillen tussen babyfles soms erg klein zijn. Om alsnog tot de beste koop te komen, raden wij je aan om deze tips even goed op te volgen:

Doe navraag bij ouders in je omgeving voor de babyfles

Heb je bijvoorbeeld vrienden die ook ouder zijn geworden? Doe dan eens navraag bij hen. Vraag bijvoorbeeld wat zij erg fijn vinden aan de babyfles die zij gebruiken. Dit kun je vertalen naar bovenstaande varianten, waardoor je tussen deze varianten makkelijker de juiste keuze kunt maken.

Kijk goed naar bovenstaande 10 varianten

Wij raden je aan om even goed naar de samenstelling en eigenschappen van 10 bovenstaande varianten te kijken. Op basis daarvan kun je beter de vergelijking maken.

Durf te investeren voor de babyfles

Voor de beste babyfles betaal je nu eenmaal meer geld dan voor een matige babyfles. Alleen al om deze reden is het aan te raden om te durven investeren in de beste variant. Je kind is onbetaalbaar, dus bespaar zeker niet onnodig.

Houd rekening met je wensen voor de babyfles

Tot slot heb je ook nog met je eigen wensen te maken. Bepaal waar je veel waarde aan hecht en wat je fijn vindt/lijkt. Hierbij kun je uiteraard ook nog met een schuin oog naar de wensen/voorkeuren van je kind kijken.